Företag

Köpvillkor

Beställningar som sker online på partner.ifknorrkoping.se är bindande. Observera att IFK Norrköping alltid måste godkänna beställningen innan den verkställs, detta kan ta 1-2 arbetsdagar.

Betalsätt

IFK Norrköping använder sig av Bank ID för att verifiera din identitet vid order. När vi bekräftat/godkänt beställningen och att det är du som är firmatecknare för företaget skickar vi ut en faktura till den e-postadress ni angivet i beställningsformuläret.

IFK Norrköping använder sig också utav Swish. För att använda Swish behöver du skriva i ditt telefonnummer i kassan och sedan bekräfta i appen.

Allmänna Försäljningsvillkor: Avbeställning ska ske skriftligt. Gäller avbeställningen ett arrangemang med ett beställningsvärde överstigande 50 000 SEK gäller fyra veckors avbeställningstid för att inte full likvid ska ske. För beställningar med ett beställningsvärde understigande 50 000 SEK gäller att avbeställning senare än tio veckodagar före arrangemangets första dag skall ersättas med 100% av värdet på beställningen. Vi hänvisar till Allmänna försäljningsvillkor för Parken Event AB. Information: Angivna priser och arrangemang är exempel som kan utformas och anpassas till varje uppdragsgivares speciella behov och önskemål. Moms tillkommer på vissa priser, kontakta vårt partnerteam för mer information. Datumen för arrangemangen kan med kort varsel flyttas.