Företag

Peking Business

PEKING BUSINESS – IFK NORRKÖPINGS AFFÄRSNÄTVERK

Under 2023 lanserade vi vårt nya och fräscha affärsnätverk Peking Business. Nätverket är en naturlig mötespunkt för nya och gamla affärskontakter. 

Grunden ligger i en fotbollsintresserad gemenskap som kombineras med spännande föreläsare från näringslivet och roliga aktiviteter utanför fotbollen. 

NYHET 2024 – Hälsoträffar!

Under 2024 kommer vi träffas en gång i månaden under en frukostträff för att nätverka och köra ett kort träningspass tillsammans med våra duktiga instruktörer på vårt gym IFK Performance Center. Varje träff avslutas med en gemensam frukost.

Avspark

Seriestart närmar sig och då är det dags att presentera trupperna inför säsongsstarten. Partners i nätverket får exklusiva spelarpresentationer och får också mingla med våra A-lag samt höra huvudtränarnas tankar inför säsongsstarten.

IFK Norrköping Padel Open 

IFK Norrköping Padel Open är en padeltävling där våra partners gör upp mot varandra i två olika klasser. Turneringens upplägg är att alla lag får spela flera matcher som sedan går över till slutspel – en rolig dag med mycket matcher för alla. Under IFK Norrköping Padel Open får deltagarna även tid för att nätverka och äta en god lunch från IFK:s restaurang.

Stjärnslaget 

En populär golftävling på Bråvikens Golfklubb. Här spelar vi golf och nätverkar tillsammans under en hel dag som sedan avslutas med mat, underhållning och prisutdelning.

Allsvensk bortaresa 

IFK Norrköping arrangerar en resa för vårat nätverk till en allsvensk bortamatch för att stötta vårt IFK Norrköping. Här ingår en lättare lunch, dryck och fika under resans gång.

IFK-spelare för en dag 

Hur känns det egentligen att kliva in på Platinumcars Arena till ”Ett liv, ett lag” under matchdag? Det kommer du kunna ta reda på genom att få testa att vara IFK-spelare för en dag. Vi anordnar en förmiddag där du tillsammans med affärskollegor får testa på känslan i form av en fotbollsturnering. Lagen coachas av spelare från IFK Norrköpings herr- och damlag.

Nätverksluncher 

Här står nätverkandet i fullt fokus där syftet är att företagarna ska få lära känna varandra bättre under en avslappnad lunch. Under träffarna kan mer inslag tillkomma i form av föreläsare utifrån eller information och intervjuer med spelare eller den sportsliga ledningen från IFK Norrköping.

KOMMANDE EVENT

Norrköping Padel Open 25/11-2022. Anmäl dig här >

Medlemskap Peking business 2024

Detta medlemskap är för 1 person i företaget.

1 person 14 900:-

Medlemskap Peking business 2024

Detta medlemskap är för 2 personer i företaget.

2 personer 24 900:-

Gå med i Peking Business idag!